понеделник, 26 май 2014 г.

Снимки от фотосесията за списание Billboard

Кейти и Кейси Масгрейвс са направили фотосесия за корицата на списание Billboard и ние вече имаме снимките от нея.По-долу можете да видите и видео зад кулисите на фотосесията, както и да прочетете интервюто,което Кейти е дала за изданието:

-Защо Кейти и Кейси сe снимат заедно?
„И двете сме доста капризни по свой собствен начин, но присъце мисля че и двете пишем песни“, казва  Масгрейвс. Пери казва че тя „моментално се свързва“ с нея след като чува дебютния и сингъл “Merry Go ‘Round.”. „Тя погъделичка нещо в мен“, казва Кейти,“Имам чувството че имаме еднакъв поглед, не буквално, а от гледна точка на светогледа.“
-Кейти шпионира Кейси.
След като чува “Merry Go ‘Round.” , Пери прави нещо като кибершпиониране - „както правя със всеки“ , тя отбелязва – и постига съвместна работа с Масгрейвс. Песните върху които работят не намират път към “Prism“, но партньорство се ражда между тях.
-Какво ще чуем за тяхната обща специална работа?
Очаквайте песни от всеки един от трите албума на Кейти. Също тя ще бъде бек вокал в сета на Масгрейвс. „Ще ме чувате доста в бек вокалите…и малко от този кънтри нюх.“ Масгрейвс ще донесе „разказваческо настроение“ на нейния сет, който тя признава че няма да има никакви „супер-антем от типа на фойерверки песни“. Чувайки отзива за един от нейните най-големи хитове, Пери отвръща „да не се подиграваш на песента ми?“.
-Кейти е виждала Масгрейвс гола
„Няколко пъти“, Масгрейвс потвърждава. „И няма да е последният“. Те ще имат още много шансове да се видят в съблекалните когато Кейси се присъедини към търнето на Кейти “Prismatic” през август
-Очаквайте много дуети на турнето
Кейси: „За мен, може да събереш всичките си песни и да ги сложиш в шапка, да бръкнеш и да извадиш една от тях и аз с голямо удоволствие бих изпяла която и да е.“. Пери подчертава че „ще правим това на турнето“. Масгрейвс казва че “Teenage Dream” е „очевидно най-добрата поп песен писана някога.“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар